Tvätt

Vi finns i Helsingborg, se kartan.

Öppettider mån-fre: 07:00 - 17:00

TVÄTTHALL FÖR TUNGA FORDON

Teckna ett tvättabonnemang hos Exellent. Vi erbjuder snabb lastbilstvätt och busstvätt i vår moderna tvättanläggning. Välj mellan manuell tvätt eller i vår moderna drive-in. Vår miljöcertifierade tvättstation har öppet kl 7-17 alla vardagar och ligger i direkt anslutning till E6 och E4.

LÄS MER

Tvätta på rätt sätt - Boka nu!

Mineralgatan 10
254 64 Helsingborg

Izudin Sehic
010 -788 15 11
info@exellentsyd.se

BRA ATT VETA NÄR DU TVÄTTAR DITT FORDON

  • Maskinell- och manuell tvätt av lastbilar och bussar
  • Lättillgänglig mellan trafikplatserna Vasatorp och Kropp
  • Öppet alla vardagar kl. 7-17
  • Drive-in tvätt med kundkortsbetalning
  • Fördelaktiga tvättabbonemang för ert företag
  • Med eget miljögodkänt reningsverk som recirkulerar tvättvattnet

In och ut på E6 eller E4 på två minuter

Vi tror att det är lika viktigt för er som för oss, att synas och uppfattas som ett seriöst och framåt företag. En viktig del i detta är att hålla sina fordon rena och funktionella. Strax utanför Helsingborg, i anslutning till vår nybyggda verkstad, ligger vår lättillgängliga tvättanläggning för tunga fordon som lastbilar och bussar. Vår idealiska placering innebär enorma tidsvinster för såväl lokal- som fjärrtrafik. På två minuter kommer man av och på E6 och E4. Tvätt genomförs såväl manuellt som med hjälp av modern maskintvätt. Tvättanläggningen har ett eget miljögodkänt reningsverk som recirkulerar tvättvattnet. Som en ytterligare service för tvättkunder så tillhandahåller vi drive-in- tvätt med kundkortsbetalning. Tvättanläggningen är öppen alla vardagar kl. 7-17.

Bli tvättkund hos Exellent

Även när det gäller fordonstvätt så vill vi göra det så enkelt som möjligt för våra kunder. Ni tecknar helt enkelt ett tvättabbonemang hos oss. Ni får då unika kort med tillhörande koder skickade till ert företag som ni sedan distribuerar ut till era fordon och förare. När det är dags för tvätt åker ni enkelt in och tvättar ert fordon och på 2 minuter är ni ute igen på E6 eller E4. Smidigare kan det knappast bli.

Kontakta oss gärna

  • *
  • *
  • *

Kontakta oss


Telefon växel: 010 - 788 15 00
E-post: info@exellentsyd.se


Öppettider verkstad
Måndag-torsdag 07:00-01:00, fredag 07:00-16:00.
Övriga tider enligt överenskommelse.


Öppettider tvätt
Måndag-fredag: 07:00-17:00


Öppettider uthyrning
Måndag-fredag: 07:00 - 16:30